Nilsen: Niko ne bi smio da osuđuje

Glas Srpske
Nilsen: Niko ne bi smio da osuđuje

Slavna glumica Brigit Nilsen šokirala je svijet kada je s 54 godine rodila kćerku Fridu. Djevojčica danas ima već sedam mjeseci, a ona tvrdi da se osjeća bolje nego ikad.

- Trudnoća mi nije bila komplikovana. Ipak, mislila sam da se u ovim godinama neću vratiti na staro, ali samo dvije i po nedjelje nakon porođaja bila sam ona stara - kazala je Nilsenova.

Trudnoća i oporavak nakon porođaja su prošli lakše nego što se nadala, ali jedna stvar ipak nije bila toliko jednostavna. Naime, glumica i njen 40-godišnji suprug Matija Desi su 11 godina pokušavali da dobiju dijete medicinski potpomognutom oplodnjom.

- To zahtijeva puno vremena i nije za svakoga. Skupo je i teško je za vezu jer se nižu razočaranje za razočaranjem - rekla je Nilsenova.

Kćerku Fridu rodila je krajem juna prošle godine, a od tada se osjeća zahvalno i blagosloveno iako je naišla na brojne kritike zbog toga što je odlučila da postane majka nakon pedesete godine.

- Mnogo ljudi je srećno zbog vas, ali uvijek postoje oni koji će pitati “kako se usuđuješ, mogla bi već da budeš baka ili umreš prije nego što ona odraste”. Niko ne bi smio da osuđuje. Sve zavisi od toga šta možete da pružite djetetu - dodala je Nilsenova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana