Najpoznatije vlasnice plastičnih oblina

Agencije
Najpoznatije vlasnice plastičnih oblina

Iako neke slavne dame neće da priznaju da su se podvrgle estetskim operacijama, dovoljno je uporediti fotografije „prije i poslije“ i shvatiti da je ovdje hirurg umiješao svoje prste.

Mnoge dame iz svijeta muzičke i zabavne industrije su otišle pod nož kako bi povećale svoju pozadinu i korigovale određene nedostatke. Implantati i injekcije masti su najpopularnije metode za dobijanje zadnjice kakve imaju Latinoamerikanke, a evo ko je bio spreman da svoje tijelo izmijeni putem ovih zahvata.

Niki Minaž

Američka pjevačica Niki Minaž je najpoznatija po svojim bujnim oblinama koje gotovo uvijek ističe oskudnom garderobom. Iako je evidentno da je uradila brojne operacije, ona to i dalje poriče. Mnogi smatraju da ona ima jednu od najvećih zadnjica u Holivudu.

Kim Kardašijan

Nakon pisanja medija da se podvrgla operaciji uvećanja zadnjice, slavna starleta je pokušala putem rendgena da demantuje tu priču. Ipak, mnogi joj nisu povjerovali jer je poznato da ubrizgavanje masti nije vidljivo na rendgenu.

Amber Rouz

Amber Rouz tvrdi da je cijela prirodna, a fotografije „prije i poslije“ govore drugačije. Njeni kukovi su sve veći, a visina joj ne dozvoljava da nosi svoje vještačke obline.

Kajli Džener

Mlada rijaliti-zvijezda Kajli Džener se podvrgla brojnim estetskim operacijama, a mnogi kažu da se od ružnog pačeta pretvorila u labuda. Njena zadnjica se takođe nalazi na spisku operacija, ali to nije jedina operacija, jer je povećala i usne.

Igi Azalea

Kontroverzna reperka i pjevačica Igi Azalea demantuje da je posjećivala estetskog hirurga. Nedavno su je paparaci snimili u opuštenom izdanju, na kojem se jasno vidi da je njena zadnjica ispomjerana, te se pretpostavlja da je ubrizgana masa počela da šeta.

Hajdi Montag

Televizijska zvijezda Hajdi Montag je u samo jednom danu uradila brojne estetske zahvate. Osim botoksa i filera na licu, izmijenila je oblik grudi i zadnjice.

Blek Čajna

Američka starleta Blek Čajna je po ugledu na svoju prijateljicu Kim Kardašijan povećala zadnjicu, a mnogi kažu da je pretjerala u tome. Ona sada izgleda neproporcionalno i neprirodno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana