Najbogatiji bračni parovi

Glas Srpske
Najbogatiji bračni parovi

Neki parovi izgleda imaju sve, novac, moć, ljepotu. Ako oba partnera mnogo zarađuju, onda ih to čini moćnim spojem, jer uporedo sa ljubavnim odnosom, gradili su i zajedničku imperiju

Osnivači „Amazona“ Džef i Mekenzi Bezos u braku su 24 godine. Za to vrijeme stekli su zajedničko bogatstvo koje iznosi 92,7 milijardi dolara.

Jedan od najuticajnijih i najbogatijih ljudi na svijetu Bil Gejts sa suprugom Melindom oženio se prije 23 godine. Oni su vlasnici dobrotvorne fondacije „Bil i Melinda Gejts“, imaju troje djece. Zajedničko bogatstvo bračnog para Gejts je 89,6 milijardi dolara

Osnivač i izvršni direktor „Fejsbuka“ Mark Zakerberg pet godina je u braku Prisilom Čen, koja je njegova ljubav sa koledža. U braku su dobili dvije kćerke, a mogu da se pohvale bogatstvom od 74,2 milijarde dolara.

Na listi najbogatijih parova su i suosnivač i izvršni direktor „Snepčeta“ Ivan Špigl i supermodel Miranda Ker. Ovaj mladi i uspješan par „težak“ je 3,44 milijarde dolara.

Muzičke zvijezde Bijonse i Džej Zi ima veliki uticaj u svijetu šou biznisa, a svoj talenat dobro su unovčili. Njihovo zajedničko bogatstvo je 1,16 milijardi dolara. Takođe su jedan od omiljenih parova na društvenim mrežama gdje često objavljuju porodične fotografije. U braku su od 2008. godine i imaju troje djece.

Savjetnica i kćerka američkog predsjednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp i Trampov savjetnik i vlasnik carstva nekretnina Džared Kušner vjenčali su prije osam godina. Njihovo bogatstvo procjenjuje se između 207 i 762 miliona dolara.

Igrač američkog fudbala Tom Brejdi i najplaćeniji supermodel današnjice Žizel Bundšen za vrijeme osmogodišnjeg braka dobili su dvoje djece i stekli imetak od 540 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana