Mračne porodične tajne najvećih zvijezda

RTS, Blic
Mračne porodične tajne najvećih zvijezda

To što su slavni i bogati ne znači da su imuni na tragedije i nesreću.

Ove zvijezde svoje mračne porodične tajne drže podalje od očiju javnosti, ali očito ne dovoljno dobro.

Sofija Vergara

Sofija Vergara se s majkom, bratom i sestrom doselila u Ameriku nakon što je njen drugi brat ubijen u Kolumbiji. Na njenu nesreću, brat s kojim je doputovala u Ameriku bio je tražen zbog kriminala tako da su ga deportovali nazad u Kolumbiju.

Rijana

Ljubav prema žurkama i divljem načinu života Rijana je vrlo vjerovatno naslijedila od oca. Dok je živjela na Barbadosu, njen otac je vodio dvostruki život, pa je imao još jednu "tajnu" porodicu. Rijana ima polubraću i polusestre koji i sada žive na Barbadosu.

Šarliz Teron

Tajna oskarovke Šarliz Teron možda je i najgora. Kada je glumica imala samo 15 godina njena majka je ubila oca koji je bio nasilni alkoholičar. Tvrdila je kako je to učinila u samoodbrani jer je bila napadnuta. Šarliz o toj tragičnoj epizodi života nikada ne govori u javnosti.

Džek Nikolson

Slavni glumac Džek Nikolson je, zahvaljujući jednom novinaru magazina "Tajm", saznao kako njegovo djetinjstvo zapravo nije bilo onakvo kako ga je on doživio. Naime, njegovi „mama i tata" zapravo su bili njegovi baba i deda, a odgajali su ga kao svoje dijete, dok se njegova majka, iz nekog razloga, predstavljala kao njegova sestra. Na žalost, članovi njegove porodice su preminuli tako da nikada neće saznati zašto su od njega sve to skrivali.

Maraja Keri

Maraja Keri je slavna i uspješna, dok je njena rođena sestra Alison narkomanka i prostitutka. Neko vrijeme je čak provela i u zatvoru i zarazila se virusom HIV-a. Raznim magazinima je prodavala prljave detalje iz života svoje sestre, a kasnije ju je molila za oproštaj.

Kevin Spejsi


Brat Kevina Spejsija, Rendal, otkrio je kako se njihov otac priključio nacističkoj partiji još dok su bili djeca i seksualno ih zlostavljao. Slavni glumac nikada nije javno komentarisao bratovu izjavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana