Моника зида кућу у Требињу

Г.С.
Моника зида кућу у Требињу

Славна холивудска глумица Моника Белучи купује плац у Требињу на коме планира да сазида кућу.

Једна од најљепших жена свијета, која игра главну улогу у филму Емира Кустурице "На млијечном путу", током снимања овог остварења била је очарана љепотама Херцеговине.

Због тога она жели да сагради викендицу у којој ће се моћи одмарати далеко од очију јавности.

- Имао сам ту част да упознам славну глумицу и да с њом кратко поразговарам. Рекла је да је одушевљена Требињем и околином, као и то да би вољела на овим просторима да има свој кутак у коме би могла уживати са кћеркама Девом и Леоном. Посебно јој се свиђа природа, али и људи из нашег краја, који су према њој били веома срдачни. Рекла је да би могла овдје једног дана и живјети - открива Драган М, мјештанин, који је статирао на снимању у Требињу.

- Врло лако се може догодити да ускоро купи плац, јер је већ разгледала неколико имања која су на продају. Ако се одлучи на тај корак, вјерујем да ће јој Кустурица помоћи да изабере најбољу локацију, јер Моника веома цијени његово мишљење - закључује Драган.

Иначе, није само Моника та која жели да има нешто своје у овом дијелу Републике Српске. Фолк звијезда Сека Алексић одавно мјерка да постане власник хотела "Платани" у строгом центру Требиња, који је у власништву Епархије захумско-херцеговачке и приморске. Она је спремна да постане нова власница и да искешира чак 4.000.000 евра за ову луксузну некретнину.
Прослављени спортиста и рођени Требињац Дејан Бодирога саградио је у свом граду спортски камп који носи његово име, а који на овом мјесту већ десет година окупља младе кошаркашке таленте из свих крајева свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана