Mila Kunis: U Holivudu svi izgledaju isto

Agencije
Mila Kunis: U Holivudu svi izgledaju isto

Poznata glumica Mila Kunis riješila je da iskaže svoj stav o savršenom izgledu koji se promoviše u Holivudu, ali i širom svijeta.

Mila, glumica ukrajinskog porijekla, stekla je slavu ulogom u seriji "Vesele sedamdesete", a sve do danas je zadržala svoj prirodan izgled koji oduševljava mnoge muškarce.

Supruga zavodnika Eštona Kučera za sebe kaže da nije perfekcionista, te da je još odmalena naučena da se savršenstvo ne može postići, kako u životu, tako i kada je u pitanju fizički izgled.

U intervjuu za "Talks", na pitanje novinarke šta misli o ženama njenih godina koje žele da postignu savršen izgled, Mila je imala spreman odgovor.

- To je veoma tužno, upravo zato što je to naša realnost. Svi počinju međusobno da liče jedno na drugo. Bizarno je kako danas mnoge žene imaju iste crte lica. Jedna osoba oboji svoju kosu u braon, a onda svi urade isto. Mislim da ljudi sve više gube sebe - kazala je ona.

Mila je dalje govorila o uzrocima koji su doveli do prihvatanja takvog izgleda kao poželjnog.

- Nisam sigurna šta je to izazvalo, ali su sigurno naslovne strane magazina, na kojima viđamo savršene, prelijepe ljude, imale svoj uticaj. Tužna stvar je što je na njima korišćen fotošop. Ne postoji savršenstvo. Ono što ja doživljavam prelijepim, možda vi ne doživljavate. To ne znači da sam ja u pravu, a vi griješite, to je samo različito mišljenje - zaključila je lijepa glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana