Мик Џегер је био заводник због кога су се жене тукле

Агенције
Мик Џегер је био заводник због кога су се жене тукле

Продуценткиња и ауторка Наташа Фрејзер Кавасони (53) била је љубавница Мика Џегера (73) почетком осамдесетих година прошлог вијека. Иако се о томе навелико причало, тек у својој аутобиографији открила је детаље афере због које ју је Џери Хол (60), манекенка и тадашња Џегерова дјевојка физички напала.

Фронтмена Ролинг Стонса, Наташа је упознала на броду филмског продуцента Сема Шпигела на југу Француске. Вечерала је са њим и његовом дјевојком Џеро Хол, са којом је недавно почео да се забавља. Било је то 1981. године.


"Џери ми је рекла да сам лијепа и да би Теренс Донован и Дејвид Бејли могли да ме фотографишу. Мик је, на то, рекао да је то истина, јер имам довољно велике груди. Касније се извинио због тог неумјесног коментара, али ја сам га игнорисала остатак времена", пише у својој књизи Наташа. Слиједећи дан, кад је одлазила, рекао јој је: "Видимо се у Лондону".

Неколико недјеља касније, назвао ју је и позвао на концерт Стивија Вондера.

"То је било у клубу 'Трамп'. Послије концерта, таксијем смо се довезли до његовог стана у Болтонсу. Дао је аутограм таксисти, па смо се нашли у његовом стану. Одмах сам му рекла да нећу да спавам са њим, али у само неколико минута угасили смо свјетло и моја је одјећа је склизнула са мене", написала је Наташа.

Афера је ускоро процурила у медије и Наташу је позвала Џери, разочарана и бијесна. Рекла јој је да је мислила да су пријатељице и оптужила је да је уходила Мика.

"Рекла сам јој да ми је невјероватно да би поред ње Мик мене уопште и погледао, на шта је она одговорила да имам право", пише Наташа. Она је тада имала само 17, а Џегер 37 година. Млада богаташица је почела о свему томе превише да прича и трачари, због чега ју је Џери Хол напала.

"Биле смо на истом вјенчању, и Џери је полудела кад ме је видјела. Гурнула ме тако јако да сам пала на земљу", пише Наташа у књизи. После тога се нису више виђале, али је честитала Џегеру на вјенчању са Џери, које је било организовано на Балију 1990. године. Он само рекао да то "није ништа званично".

Мик Џегер је пре Џери био у браку са Бјанком Џегер (72), са којом има ћерку Џејд (46), а са бившом дјевојком Маршом Хант (71) има ћерку Карис (45).

Са Џери Хол има четворо дјеце: Елизабет (33), Џејмса (32), Џеорџију (25) и Габријела (20).

Из везе са Лусианом Хименез Морад (47) има сина Лукаса (18), а с балерином Мелани Хемрик (30) шестомјесечног сина Девероа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана