Меган кроји вјенчање по својим правилима

Глас Српске
Меган кроји вјенчање по својим правилима

Меган Маркл наставља да вјенчање кроји по својим правилима. Осим естетског дијела, она је укључена и у прављење листе званица, те је тако изричита да ове људе не жели да види на свом вјенчању.

Судећи по писању страних медија, Меган Маркл и британски принц Хари са одушевљењем чекају свој велики дан, а до тада су се већ увелико посветили припреми и организацији вјенчања.

- Цијело особље је затечено тиме колико је то двоје људи заљубљено и срећно и то не крију ни у просторијама палате. Јако се забављају планирајући вјенчање и нико никада није видио принца тако узбуђеног и срећног - открио је један од чланова особља.

Иако су многи очекивали да ће Меган, баш као војвоткиња Кејт Мидлтон, препустити организаторима да се побрину о свим детаљима церемоније, попут специјалитета који ће се наћи на менију, пића и украса, будућа принцеза је ријешила да се сама побрине за све детаље.

Харијева вјереница већ седмицама активно организује свадбу, а осим естетског дијела, Меган се укључила и у састављање листе званица. Тако је прецизирала са којим људима жели да подијели срећу тог дана, а са којима не.

- Они обоје прецизно пролазе кроз листу могућих гостију. Зато не треба очекивати Кресиду Бонас (бившу дјевојку принца Харија) јер нису остали у пријатељским односима. Ипак, не треба се зачудити ако се појави Челзи Дејви (такође Харијева бивша). Већ су дуго само пријатељи, она му је међу првима честитала на вјеридби и Меган нема проблема са њеним доласком на вјенчање - казао је један од извора који има приступ британском двору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана