Меган Маркл ће родити у америчкој болници

Агенције
Меган Маркл ће родити у америчкој болници

Долазак краљевске бебе с нестрпљењем се очекује за неколико седмица. Иако се нагађало да би Меган Маркл могла родити код куће, чини се да је на крају ипак одлучила да то буде у болници. Док једни мисле да би то могла бити болница “Lindo wing” у Педингтону, у којој је родила и војвоткиња од Кембриџа, бивши батлер краљевске породице сматра да ће то ипак бити америчка болница “The Portland”, у власништву Америчког болничког предузећа.

 

 

 

- Не мислим да ће она ићи истим путем као и Кејт. Имам осјећај да воли ствари радити другачије од ње, на свој “мегановски начин”. Мислим да ће бити врло јака и пркосна - рекао је  близак пријатељ.

Болница “The Portland” једино је у потпуности приватно породилиште у Великој Британији у којој порођај кошта 6.100 фунти. Свака додатна ноћ наплаћује се 1.250 фунти за стандардну собу или 2.250 за апартман. 

Новопеченим мамама у тој болници је осигуран посебан третман, укључујући поподневни чај, фотографисање, узимање бебиних отисака за успомену, постнатална физиотерапија и сл. С друге стране, порођај у “Lindo wing” кошта 5.900 фунти. У случају порођаја царским резом плаћа се 7.435 фунти, с тим да су и соба и апартман тада скупљи.

Меган би требало да роди у априлу, али тачан термин се још не зна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана