Лима и Јарић на прагу помирења

Агенције
Лима и Јарић на прагу помирења

Некадашњи брачни пар Адријана Лима и Марко Јарић гостовали су заједно са својим кћеркама Валентином и Сијеном у једној америчкој емисији.

Бивши српски кошаркаш и бразилска манекенка били су гости у емисији "Young Hollywood", а судећи по њиховом понашању многи би помислили да су и даље у браку.

Атмосферу са снимања емисије подијелила је Адријана Лима на мрежама, а лако се могло закључити да међу бившим супружницима влада дивна енергија пуна љубави.

Да ли је на прагу помирење, остаје да видимо.

Адријана и Јарић заједно су провели и овогодишњи Дан заљубљених - 14. фебруар. Наиме, на исти овај датум они су рекли судбоносно "да", али је њихов брак послије неколико година окончан.

Бивши супружници су остали у добрим односима, те не чуди што често вријеме проводе заједно, а понајвише због дјеце, Валентине и Сијене.

Марко и Адријана вјенчали су се 2009. године. Прве трзавице појавиле су се крајем 2013, да би тек у мају наредне године објавили да се разводе. Послије окончања брака Лима је имала двије краће везе, са боксером Џоом Томасом и играчем америчког фудбала Џулијаном Еделманом, док је Јарић имао авантуру са дјевојком из Смедерева, Душицом Савић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана