Краљ Инстаграма доживио два срчана удара након 4 дана оргија

Agencije
Краљ Инстаграма доживио два срчана удара након 4 дана оргија

Дан Билзеријан живи животом на којем му завиде бројни његови пратиоци на Инстаграму. Ипак, у недавном интервјуу овај мушкарац је признао да такав начин живота долази са високом цијеном.

Дан је потврдио да цјелодневно конзумирање огромних количина дроге и алкохола никако нису добри за здравље, признавши да је већ двапут скоро умро.


У емисији Грејема Бенсингера, Дан је открио да је једном приликом, након четири дана оргијања, конзумирања алкохола и дрогирања, одвезен у болницу у критичном стању.

У то вријеме имао је 25 година, а његов одлазак на скијање необјашњиво се завршио у Лас Вегасу. За четири дана узео је шест пута више од препоручене дозе вијагре, унио у организам велику количину кокаина, и све то залио алкохолом.

Прво што је осјетио били су болови у рамену, које је одлучио да отклони склековима. Међутим, бол не само да није ослабио, већ је постајао је постајао све јачи, а Дан је све теже дисао, па је схватио је да је можда вријеме да се (сам) одвезе у болницу.

У болници му је љекар дијагностиковао срчани удар и спасао му живот, а већ слиједећег дана Дан је доживио нови срчани удар, који је такође преживио.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана