Коперфилд на суду морао да открије славни трик. Тајна је у... VIDEO

Агенција
Коперфилд на суду морао да открије славни трик. Тајна је у... VIDEO

Познати амерички мађионичар Дејвид Коперфилд морао је да открије један од својих трикова на суду поводом тужбе коју је због повреде покренуо један од учесника тог трика.

Гавин Кокс, 58-годишњи британски туриста, покренуо је тужбу због немара након што је пао и повредио се током учествовања у трику Лаки "13 (срећан број 13) у Лас Вегасу, пише Би-Би-Си.


Кокс је повредио раме и тврди да пати од хроничног бола и повреде мозга и да је на лијечење потрошио више од 400 хиљада долара.

Иако су адвокати 61-годишњег мађионичара тврдили да би му откривање тајне трика нашкодило финансијски, судија из Лас Вегаса је захтијевао објашњење – и добио га је.

Коперфилд у трику, који је претходно без незгода извео више хиљада пута, учини да 13 насумично одабраних гледаоца "нестане" након што их прекрије завеса на позорници, да би се затим појавили у задњем дијелу сале.

Извршни продуцент Крис Кенер у уторак је на суду открио да одабрани гледаоци, након што их покрије завеса, тајним пролазима напуштају позорницу и саму зграду, да би се вратили кроз задња врата.

На питање да ли је крив за Коксову повреду, Коперфилд је рекао да то зависи од тога шта се догодило.

"Да сам нешто погрешно учинио, ја бих био крив", рекао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана