Kežmanu bivša žena uzela sina

Agencije
Kežmanu bivša žena uzela sina

Mateja Kežman i njegova nevjenčana supruga Marija Perković, s kojom se razišao prije manje od godinu na njenu inicijativu, odlučili su da starateljstvo nad dvogodišnjim sinom Filimonom pripadne majci.

Prema riječima njihovih bliskih prijatelja, oni su se vansudskim putem dogovorili da dijete ostane s Marijom, dok će Kežman plaćati alimentaciju, kako se budu dogovorili, pošto sina svakako viđa redovno.

- Otkako su odlučili da se raziđu zbog čestih nesuglasica, Marija i Mateja su ostali u korektnom odnosu zbog zajedničkog djeteta. Redovno se čuju telefonom, a Perkovićeva želi da dijete bude s njom, s čim se složio i fudbaler. Zbog njegovih čestih poslovnih putovanja u inostranstvo, on Filimona ne viđa svaki dan, ali kad je u Srbiji, bukvalno se ne razdvajaju. Što se papirologije tiče, Marija želi da bude zvaničan staratelj, što podržava i Mateja - ispričao je izvor blizak paru za srpske medije.

Kežman je potvrdio ovu informaciju.

- O tome nismo nikad pričali i podrazumeva se da majka uvek ima imperativ. Suština je da se u vezi sa Filimonom sve dogovaramo, i to lepo funkcioniše - kratko je poručio Kežman.

Podsjećanja radi, Mateja je 11 godina dug brak sa Emilijom, s kojom ima troje djece: Lazara, Aleksandru i Jakova, zvanično okončao u novembru prošle godine. Na posljednjem ročištu bivši partneri uspjeli su da se dogovore, pa je Apelacioni sud donio odluku da se razvedu, a uskoro slijedi i podjela Kežmanove imovine, koja se procjenjuje na oko 12 miliona evra. Bivši fudbaler donedavno je plaćao alimentaciju od 300 evra po djetetu, ali nakon suđenja taj iznos se povećao na 1.500 evra po djetetu, koliko je njegova bivša žena zahtijevala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana