Кежману бивша жена узела сина

Агенције
Кежману бивша жена узела сина

Матеја Кежман и његова невјенчана супруга Марија Перковић, с којом се разишао прије мање од годину на њену иницијативу, одлучили су да старатељство над двогодишњим сином Филимоном припадне мајци.

Према ријечима њихових блиских пријатеља, они су се вансудским путем договорили да дијете остане с Маријом, док ће Кежман плаћати алиментацију, како се буду договорили, пошто сина свакако виђа редовно.

- Откако су одлучили да се разиђу због честих несугласица, Марија и Матеја су остали у коректном односу због заједничког дјетета. Редовно се чују телефоном, а Перковићева жели да дијете буде с њом, с чим се сложио и фудбалер. Због његових честих пословних путовања у иностранство, он Филимона не виђа сваки дан, али кад је у Србији, буквално се не раздвајају. Што се папирологије тиче, Марија жели да буде званичан старатељ, што подржава и Матеја - испричао је извор близак пару за српске медије.

Кежман је потврдио ову информацију.

- О томе нисмо никад причали и подразумева се да мајка увек има императив. Суштина је да се у вези са Филимоном све договарамо, и то лепо функционише - кратко је поручио Кежман.

Подсјећања ради, Матеја је 11 година дуг брак са Емилијом, с којом има троје дјеце: Лазара, Александру и Јакова, званично окончао у новембру прошле године. На посљедњем рочишту бивши партнери успјели су да се договоре, па је Апелациони суд донио одлуку да се разведу, а ускоро слиједи и подјела Кежманове имовине, која се процјењује на око 12 милиона евра. Бивши фудбалер донедавно је плаћао алиментацију од 300 евра по дјетету, али након суђења тај износ се повећао на 1.500 евра по дјетету, колико је његова бивша жена захтијевала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана