Katarina hoće da glumi u Holivudu

Agencije
Katarina hoće da glumi u Holivudu

Stalno sam na sastancima sa agentom, a uspjela sam da dobijem angažman na jednom američko-ruskom projektu. To je sve što smijem da vam kažem.

Otkrila je nekoliko detalja srpska glumica Katarina Radivojević, koja ovih dana boravi u Los Anđelesu i trudi se da konstantno ide na audicije kako bi dobila ulogu i ostvarila se kao glumica u nekom holivudskom filmu.

Radivojevićeva je nedavno dobila zelenu kartu na lutriji koju svake godine za imigrante organizuje američka vlada. U Los Anđelesu se nalazi već neko vrijeme, a kako protiču dani u tuđini, otkrila je za srpske medije.

- Dan počinjem odlaskom na kundalini jogu u devet časova ujutro, zatim idem na audiciju. Ukoliko sam taj dan slobodna, odem na čas za otklanjanje akcenta ili sastanak sa agentom - rekla je Radivojevićeva.

Pored profesionalnog angažovanja na polju glume, lijepa glumica je otkrila i nekoliko detalja iz privatnog života.

- Predveče idem sa prijateljicama na kafu ili hajking, pošto je priroda u Los Anđelesu božanstvena za takvu vrstu aktivnosti - kaže ona.

Glumica bi uskoro trebalo da se vrati u Srbiju, gdje je čekaju probe za predstavu “Sluškinje” Žana Ženea, a da li će uspjeti u namjeri da postane holivudska glumica, ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana