Глумица у петој деценији позирала потпуно нага

Агенције
Глумица у петој деценији позирала потпуно нага

Звијезда серије “Чувари плаже” (Baywatch) 46-годишња глумица Кармен Електра показала је витко и извајано тијело које је одржала у сјајној форми захваљујући једној физичкој активности.

Четрдесетшестогодишња манекенка и глумица Кармен Електра позирала је нага испред објектива модног фотографа Ели Расел Линец, која је недавно фотографисала Лејди Гагу и Кардашијан порордицу.


На провокативним сликама Кармен лежи на свили пастелно љубичасте боје, а дашак гламура цијелој атмосфери на сету дала је њена бујна коса скупљена у високу пунђу.

Занимљиво је да бивша Плејбој зечица на себи нема никакав одијевни комад, па чак ни веш - а бијела линија је остала од сунчања, те визуелно ствара ефекат танги.

Ако се питате шта је тајна њеног сексепилног изгледа у петој деценији, прелијепа Кармен је казала у интервјуу за The Cut, 2016. године да је увела у свој живот једну физичку активности, а потом осјетила значајне промјене.

“Када сам почела поново да плешем и радим на музици, примјетила сам да често дехидрирам због активности и константног знојења”, казала је.”Почела сам да пијем воду и приметила промјену на свом тијелу преко ноћи. Лакше ми је сада да одржавам своју тежину у односу на раније.”

Електра је такође у разговору са новинарима напоменула да је током претходних година градила самопоуздање, те да је научила да воли себе и да не брине о томе шта други мисле о њој.

“Морате да будете своји. Нећу себе да мијењам ни због кога. То је друга ствар коју сам научила у протеклим годинама. Људи вас желе због тога што јесте, посебно у свету бизниса. Не мијењајте се. Будите своји. И ако вас људи не воле такве, то је сасвим у реду.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана