Гир на прагу осме деценије поново отац

  Гир на прагу осме деценије поново отац 09.08.2018 14:29 | Агенције

Холивудски заводник и славни глумац је у 69. години спреман да постане отац други пут. Ричард Гир и његова 34 године млађа супруга Алехандра Силва чекају прво дијете.

Гир је с лијепом публицисткињом започео везу још док је био у браку са Кери Ловел, али га то није спријечило да освоји 33 године млађу Алехандру Силву, кћерку Игнасија Силве, бившег финансијског потпредсједника Реал Мадрида.

Разлика у годинама није им стварала проблеме, па су након четири године везе одлучили размијенити завјете на интимној церемонији, која је одржана у Њујорку.

Иако о свом интимном животу не воле да говоре, Гир је послије вјенчања само кратко изјавио да је “најсрећнији човјек у свемиру”.

Пар, који је у априлу ове године у Шпанији склопио грађански брак, пресрећан је због радосне вијести.

Обоје имају родитељско искуство. Гир из брака са Ловел има сина Хомера (18), а Александра има сина Алберта (5).

Изненађење о принови велико је као што је била и сама вијест о њиховој вези у јуну 2015. Неки су и сумњали да ће љубав потрајати, али су их они разувјерили.

Спојила их је страст према путовањима и хуманитарном раду, а на почетку везе преживјели су и љубав на даљину јер је она тада живјела у Мадриду са својим сином.

За глумца који се прославио улогом у филму “Амерички жиголо”, гдје је заслужио титулу секс-симбола, ово је трећи брак.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица