Гага: Видјели сте оно што смо хтјели

Агенције
Гага: Видјели сте оно што смо хтјели

Холивудом се већ неко вријеме шушка да је Леди Гага почела да гаји осјећања према глумцу Бредлију Куперу током снимања филма “Звијезда је рођена”. Наиме, сматра се да је баш због тих њених осјећања настала јединствена емоционална енергија која се могла видјети на екрану.

- Он је хтио аутентичну љубавну причу - навео је Куперов пријатељ.

Након емотивног извођења пјесме “Shallow” на овогодишњој додјели “Оскара” шушкања о њиховој међусобној заљубљености су постала још гласнија, без обзира на то што је Купер са Ирином Шајк, с којом има кћерку. Након свега и сама Леди Гага се огласила о том питању.

- Најприје желим да кажем да су друштвене мреже тоалет интернета. Видјели сте оно што смо ми жељели да видите. То је љубавна пјесма. То је љубавна прича и ми смо напорно радили на њој. Имала сам руке и око Тонија Бенета посљедње три године. То радиш када пјеваш љубавне пјесме - рекла је Гага.

Њихов наступ је заправо био Куперова идеја. Блиски пријатељи тврде да је намјерно хтио створити повезаност међу њима испред и иза камера, али убрзо су се појавила разна нагађања о њиховој вези која је резултирала прекидом вјеридбе Леди Гаге и Кристијана Карина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана