Ево колико су тешке звијезде српске естраде

Blic.rs
Ево колико су тешке звијезде српске естраде

Иако српске звијезде избјегавају да јавно говоре колико заиста зарађују на наступима и концертима, на сајту "Celebrity netт worth" објављени су подаци који показују колико су српски певачи зарадили новца током каријере.

Аца Лукас

Иако не постоје тачни подаци, колико је Лукас зарадио током каријере, на сајту "Viplaw" стоји информација да је пjевач у току 2017. године зарадио милион долара.

Лепа Брена

Према подацима који се могу наћи на сајту "Celebrity net worth" југословенска пjевачица, глумица и талентована менаџерка, "тешка" је 16 милиона долара.

Шабан Шаулић

Како се наводи на поменутом сајту, Шаулић је зарадио 20 милиона долара, а током дуге и успjешне каријере, краљ народне музике је објавио 30 албума.

Драгана Мирковић

Једна од најпопуларнијих пjевачица са наших простора, Драгана Мирковић, тешка је укупно 30 милиона долара. Њена слава давно је премашила границе Србије, а популарна је и у Бугарској и Румунији. Драгана је власница сателитске телевизије ДМ САТ, а њен супруг Тони је овлашћен дилер за продају "мајбаха".

Цеца Ражнатовић

Према подацима који су објављени на сајту "Celebrity net wort", највећа српска звијезда Цеца Ражнатовић "тешка" је невјероватних 80 милиона долара. Иначе, на сајту се наводи да Цецина популарност не престаје да расте од момента када се појавила на сцени 1988. године, а до сада је објавила 15 студијских албума.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана