Elvisova bivša: Žena je čista plastika, ali joj niko ne zamjera

Glas Srpske
Elvisova bivša: Žena je čista plastika, ali joj niko ne zamjera

Prisila Prisli dospjela je nedavno u žižu stranih medija zbog činjenice da sa 72 godine izgleda mladoliko. Dobro, više djeluje mumificirano, a niko joj to i ne zamjera. Ona otvoreno priznaje šta je sve sa sobom radila.

Ljepotica, kojoj su u mladosti zavidjeli i koja je sa 14 godina uspjela da zavede Elvisa Prislija, danas ostavlja drugačiji utisak.


Jeste da djeluje mladoliko, tačnije zategnuto, ima sjajno tijelo i modni stil koji se ne uklapa u njene godine, ali Prisila djeluje i pomalo zastrašujuće.

Kada je nedavno gostovala u jednoj gledanoj američkoj emisiji „Lorainne“, tu je krenula lavina: Kako je moguće da tako izgleda? Bilo je onih koji su joj čestitali „da se dobro drži“, koji su joj se divili, naravno i oni koji su je osporavali uz opaske da izgleda kao gušter.

Zanimljivo, Prisila se nije oglašavala ovog puta, ali je odavno priznala da je bila žrtva doktora Serana iz Argentine koji je svojim pacijentkinjama narušavao zdravlje tako što im je umjesto botoksa ubrizgavao smjesu sličnu onoj koja se u Argentini koristi za podmazivanje automobilskih dijelova.

Ovaj doktor šarlatan je brzo došao do jednog od najtraženijih estetskih hirurga specijalizovanih za botoks, ali nakon što je završio iza rešetaka, nije jasno na osnovu čega je zadobio povjerenje kolega i pacijenata.

Inače, Prisila se tokom mladosti bavila se modelingom i glumom, a igrala je u nekada popularnoj seriji „Dalas“, kao i u filmu „Goli pištolj“. Starenje očigledno teško podnosi, jer ne odustaje od peglanja svojih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana