Džorž Kluni svojim „momcima“ podelio po milion dolara

Agencije
Džorž Kluni svojim „momcima“ podelio po milion dolara

Rendi Gerber, suprug manekenke Sindi Kraford, izjavio je da je njegov prijatelj glumac Džorž Kluni njemu i još 13 drugih prijatelja poklonio 1,3 milion dolara. Povod - htio je da im se zahvali, zbog toga što su mu pomogli da uspije u Holivudu.

I to u kešu - bukvalno im je donio pun kofer novca.

„Pozvao nas je na večeru, mene i grupu prijatelja, koje inače zovemo 'momci'. Ukupno nas je 14. Kad smo se okupili, počeo je govor. Rekao je da nam je zahvalan jer smo mu pomogli kad je tek došao u Los Angeles, spavao je na našim kaučima kad nije imao gdje da se smjesti i bez nas ne bi bio tu gdje je sad. Rekao je i da želi da znamo koliko mu značimo i da zna da se neki od nas još bore sa finansijama. Zato nam je dao taj novac, da ne moramo da se brinemo o školovanju svoje djece, plaćanju hipoteke, i slično“, rekao je Gerber.

Prije ove „momačke“ večere, koja se dogodila u septembru 2013. godine, Kluni je, svim svojim „momcima“ platio porez, prenosi portal I-njuz.

Gerber mu je odmah rekao da neće da uzme novac, na šta mu je Kluni uzvratio da ako ga on ne uzme, niko neće dobiti svoj milion, tako da nije imao izbora.

Osim toga, Gerber kaže da je Džorž pažljiv i prema nepoznatim ljudima. Tako se nedavno, kad su on i njegova supruga Amal (39) putovali avionom, izvinio svim putnicima na njihovom letu i podelio im slušalice kako im ne bi smetalo plakanje njihovih šestomesječnih blizanaca, El i Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana