Џони Деп све непожељнији у филмским круговима?

Агенције
Џони Деп све непожељнији у филмским круговима?

Ангажовање Џонија Депа у другом наставку филма “Fantastic Beasts” изазвало је контроверзу након што је глумац оптужен за породично насиље.

Наиме, глумац Езра Милер је прокоментарисао укључивање Џонија Депа у нови наставак, тврдећи да ниједан од глумаца није био консултован о тој одлуци.


Џони Деп игра Гелерта Гринделвалда у овогодишњем наставку “Fantastic Beasts And Where To Find Them: The Crimes of Grindelwald”, а његово ангажиовање је изазвало контроверзу након навода о породичном насиљу за које га је оптужила његова бивша супруга Амбер Хеард 2016. године.

Деп је негирао тврдње, па је тај случај на крају ријешен ван суда, а Херд је повукла тужбу.

Езра Милер који у филму тумачи улогу Криденс говорио је, у недавном интервјуу, о одлуци Џоан Роулинг да ипак улогу Гелерта Гринделвалда намјени Џонију Депу.

“Не, нико од нас није био консултован. Нико од нас није знао да ће Џони Деп бити дио глумачке екипе”, рекао је Милер.

На питање како се осјећао када је сазнао да мора да ради заједно са Депом, чији су како приватни тако и пословни живот у посљедње вријеме у силазној путањи, млади глумац је рекао да је професионалац и како ће наставити да ради најбоље што може.

Филм “ The Crimes of Grindelwald” је ушао у биоскопску дистрибуцију прије два дана. Џони Деп је прошлог мјесеца изјавио да се нада улози и у трећем наставку.

Иако је Езра Милер био доста резервисан када је у питању коментарисање улоге Џонија Депа, може се наслутити да је холивудски лепотан све непожељнији у филмским круговима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана