Џенифер Анистон изглед дугује боксу

Глас Српске
Џенифер Анистон изглед дугује боксу

Глумица Џенифер Анистон, која ускоро пуни 50 година, рекла је у емисији Елен Деџенерис да се осјећа супер и да изгледа добро захваљујући боксу.

Џенифер Анистон заиста данас изгледа боље него прије петнаестак година, кад се прославила улогом Рејчел у серији "Пријатељи".

Лијепа глумица редовно тренира бокс и каже да је инструктор са којим ради зове "шампионком".

- Никад нисам могла себе тако да замислим, али то ми је сада сасвим природно - казала је Анистон.

То је за магазин "Пипл" потврдио и њен тренер.

- Спремна је да се потруди и напорно вјежба сваки пут кад дође. Без обзира на то да ли има 45 минута или два сата за вјежбање и то ми олакшава посао - рекао је тренер.

У једном ранијем интервјуу Џенифер је испричала да вјежба око сат времена сваког дана, осим недјељом, јер сматра да је досљедност кључ успјеха, тако да је спремна да вјежба и кад није нарочито расположена за то.

А за савршено дефинисане руке, има малу тајну - "јога и вјежбе у којима користи тежину сопственог тијела. Али, ако немате живаца за то, узмите тегове од два и по килограма, ако ништа друго, и носите их около - савјетује Анистон. 

Џенифер води рачуна и о исхрани, воли смутије од воћа у које иду банане, вишње, боровнице, мало какао праха или бадемовог млијека са укусом чоколаде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана