Drejk prebolio Džej Lo u zagrljaju druge

Agencije
Drejk prebolio Džej Lo u zagrljaju druge

Kada su Dženifer Lopez i Drejk otpočeli vezu, mnogi su bili iznenađeni i njihov odnos intrigirao je javnost, ali ipak romansa nije dugo trajala i par je odlučio da napravi pauzu.

Izgleda da taj period reper koristi da uživa i da se provodi, pa je tako viđen u jednom londonskom noćnom klubu i to u društvu manekenke Njinnie Harlonj, od koje se cijele večeri nije odvajao. Kako navodi "The Sun ", prisno su plesali i djelovali vrlo srećno.

- Oni su oduvijek bili prijatelji, Drejk je čak spominje u svojoj pjesmi "Know Yourself ", ali su u subotu uveče izgledali posebno bliski - rekao je izvor.

Čini se da je već prebolio Džej Lo i odlučio da se skrasi pored ove manekenke.

Drejk i Džej Lo svoju romansu ozvaničili su na "Instagramu" prije nekoliko mjeseci i tokom novogodišnjih praznika ugrijali su društvene mreže snimcima na kojima u javnosti razmjenjuju nježnosti. Ali zbog pretrpanih rasporeda i obaveza sve manje su vremena provodili zajedno. Kanadski pjevač je krajem januara započeo evropsku turneju, a Dženifer se vratila nastupima u Las Vegasu i snimanju serije "Shades of blue ".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana