Brus Vilis i Ema Heming u centru pažnje

Agencije
Brus Vilis i Ema Heming u centru pažnje

U njujorškom teatru održana je premijera filma “Staklo” kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti. U centru pažnje bio je legendarni glumac Brus Vilis, kojem je društvo pravila supruga Ema Heming, koja je 23 godine mlađa od njega. Poznati glumac i njegova ljepša polovina nisu skidali osmijehe s lica.

Njih dvoje su bili odlično raspoloženi, te su pozirali fotografima. U jednom trenutku Brus je uhvatio Emu za ruku i poljubio je u nju, a ovaj potez je mnoge raznježio.

Film “Staklo” stigao je od reditelja filmova “Podijeljen” i “Nesalomiv”, M. N. Šjamalana. Radnja prati tri čovjeka, koji vjeruju da imaju nadljudske moći, poput heroja iz stripova, a njih tumače neka od najzvučnijih imena Holivuda - Džejms Makavoj, Brus Vilis i Semjuel L. Džekson.

- Filmovi “Nesalomiv” i “Podijeljen” su u neku ruku priče koje se bave destruktivnim superherojima. “Podijeljen” uopšte nije ni izgledao kao film o superheroju ili antiheroju. To je zapravo bila zastrašujuća priča koja je na kraju samo nagovijestila da nije riječ o običnim ljudima. Došlo je vrijeme da superheroje smjestimo u različita okruženja i situacije i ovaj film to definitivno radi - kazao je Džejms Makavoj o filmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana