Bivša pop zvijezda strahuje za život: Plašim se da imam HIV

Bivša pop zvijezda strahuje za život: Plašim se da imam HIV 14.09.2017 20:05 | Agencije

Bivša dječja pop zvijezda Aron Karter otkrio je u jednoj emisiji da se boji da je HIV pozitivan.

Aron je učestvovao u dokumentarnoj seriji "The Doctors", gdje je govorio o brizi za svoje zdravlje i uradio seriju testova na drogu.


Dvadesetdevetogodišnjak je sada zabrinut da boluje od virusa HIV-a zato što je naglo izgubio na težini.

Kada su ga pitali zašto misli da je HIV pozitivan Aron je odgovorio: "Zato što sam jezivo mršav. To mi najteže pada."

Aron, inače rođeni brat Nika Kartera iz grupe Bekstrit bojs, ima 52 kilograma, što je 15 kilorama manje od normalne težine koju bi trebalo da ima.

Bivši pjevač je ranije ove godine uhapšen zbog posjedovanja marihuane, a priznao je i da je zavisan od droge. U emisiji je pak, bio negativan na kokain i met, ali pozitivan na marihuanu i koktel lijekova i drugih opijata. Njegova sestra Lesli preminula je 2012. godine u 25. godini od navodnog predoziranja.

"Dotakao sam dno kada je moja sestra umrla. Moj brat Nik mi šalje slike kovčega Vitni Hjuston na kojem piše R.I.O. Kaže mi ’Hvala što me slušaš, nikad nisi’. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam tatu, sestru, brata Nika, drugu sestru. Kako da nastavim dalje? Ne znam", priznao je.

Rezultati testa se očekuju u utorak kada će Aron znati šta ga očekuje dalje.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica