Bijonsina kćerka ima ličnog batlera

Agencije
Bijonsina kćerka ima ličnog batlera

Kako je popularni muzički par Bijonse i Džej Zi "težak" više od milijardu dolara, i nije tajna da ova porodica uživa u luksuzu kakav malo ko poznaje.

Oni su izazvali pravu polemiku na internetu kada je otkriveno da je pjevačica unajmila čak šest dadilja koje će čuvati blizance (ne računajući još dodatne dvije koje su zadužene za malu Blu Ajvi). Sada su privukli još veću pažnju jer je procurila informacija da su unajmili i ličnog batlera za najstariju kćerkicu - Blu Ajvi.

Izvor blizak paru kaže da je unajmljivanje batlera u najboljem interesu za djevojčicu i njen psihofizički razvoj. Jedan od razloga zbog kojeg su se odlučili za ovaj korak jeste i dolazak blizanaca u porodicu.

- Unajmljivanje batlera je njihov način da Blu Ajvi ponovo učine bitnom. Kako su zauzeti poslom i bebama, više ne mogu da joj posvete pažnju kao što su to nekada radili. Jednostavno nisu željeli da se ona osjeća zapostavljeno - rekao je izvor.

Isti izvor kaže da batler posjećuje djevojčicu najmanje tri puta dnevno kako bi joj organizovao i isplanirao dan i postarao se da ima zdrave obroke.

- Batler posjećuje Blu Ajvi ujutro, u podne i uveče. Njegov posao je i da joj planira zdrava jela i grickalice, bez obzira na to da li je u kući ili u parku. Djevojčica već ima dadilju koja živi s njima, ali Bijonse i Džej uživaju u činjenici da imaju pravu armiju radnika u kući - ispričao je anonimni izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana