Bekamovi proslavili godišnjicu braka

Agencije
Bekamovi proslavili godišnjicu braka

Iako su u posljednje vrijeme sve glasnija šuškanja o razvodu Dejvida i Viktorije Bekam, podgrijana i činjenicom da zbog poslovnih obaveza žive na dvije odvojene adrese, najnovija fotografija na društvenim mrežama govori drugačije.

Slavni par juče je proslavio 19 godina braka, a modna dizajnerka je romantične trenutke sa slavlja podijelila na društvenim mrežama i demantovala glasine o krizi u braku. Uz istu fotografiju na svom “Instagram” profilu proslavljeni fudbaler imao je nježne riječi za suprugu.

- Devetnaest godina… U ovo vrijeme prije 19 godina bio sam od glave do pete u ljubičastom. Srećna godišnjica najdivnijoj supruzi i mami. Volim te! - napisao je Dejvid.

Bračni par Bekam upoznao se 1997. Viktorija je tada bila član popularnog britanskog benda “Spajs grls”. Dejvid je imao uspješnu fudbalsku karijeru u Mančester junajtedu. Vjenčali su se u julu 1999, nekoliko mjeseci nakon što im se rodio prvi sin Bruklin. Kasnije su dobili sinove Romea (15) i Kruza (13), kao i kćerkicu Harper (6).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana