Sedmični horoskop (od 25. do 31. maja 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 25. do 31. maja 2013.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Možda pretjerujete? U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da, uprkos zastojima, sprovedete u djelo jedan projekat. Manji broj pripadnika znaka nalazi se pred izvjesnom hirurškom intervencijom.

Bik, 21.4 - 20.5.

U harmoniji ste, prije svega, sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi idućih dana donose mudre odluke. Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tijesno povezani. Ako poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu. Mota vam se po glavi konflikt u vezi sa voljenom osobom.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Sve je u znaku para. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem. Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera. Nepovoljni uticaj na mnoštvo stvari, počev od posla pa sve do zdravlja.

Rak, 21.6 - 20.7.

Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile. Hronične bolesti su zadesile mnoge Rakove ovog proljeća. Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Niste zadovoljni njome.

Lav, 21.7 - 21.8.

Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Idućih dana ste motivisani za posao. Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom.

Djevica, 22.8 - 22.9.

Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja. Ukoliko ste pretjerali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vrijeme da krenete sa dobrom dijetom. Mogući su i bolovi u nogama. Ovih dana očekujte puno strasti, nježnosti, ali i suza.

Vaga, 23.9 - 22.10.

Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Ova izjava djeluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rješavate napokon da se mijenjate. U vezi ste prilično naivni. Ne razmišljate o tome da partner nije onakav kakvim se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Udri brigu na veselje. Nešto slavite. Fantastično se osjećate jer dijelite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima. U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete i izuzetne rezultate. Sklonost ka porocima je naglašena, što se odražava na zdravlje.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbjegnete neugodnost. Dobijate priznanje. Više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste "švorc", ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Nije loše!

Jarac, 21.12 - 19.1.

Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova - što na umu, to na drumu. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Promjena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite. Budite istrajni u onom što ste započeli.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Osjećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Mnogi pripadnici ovog "luckastog" znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo je obostrano. Ne budite sujetni i ne vodite raspustan život. Izbjegavajte piće i slatkiše.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. To je malo teže, jer stvari ne zavise samo od vas. Tu su i zagađenje vazduha i ozonske rupe, na primjer. Niste zadovoljni partnerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana