Košarkaš Majami Hita Goran Dragić boravi u Kotor Varošu: Srbija ide na Olimpijske igre

Srna
Košarkaš Majami Hita Goran Dragić boravi u Kotor Varošu: Srbija ide na Olimpijske igre

Kotor Varoš - Proslavljeni košarkaš Slovenije i član NBA ekipe Majami Hit Goran Dragić boravio je juče u Kotor Varošu i tom prilikom obećao pomoć u radu sa mladim košarkašima.

Načelnik ove opštine Dalibor Vučanović upriličio je prijem za košarkaša čija je supruga iz ovog mjesta, a on je srpskog porijekla, jer mu je otac Srbin, a majka Slovenka.

- Zavolio sam ovaj grad i iskreno se nadam da ću prilikom narednog dolaska pomoći u radu sa djecom i mladim košarkaškim talentima - rekao je Dragić.

Krajem avgusta sa "zmajčekima" ga očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a iznio je i svoje viđenje o šansama Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

- Srbija u ovom trenutku ima dva podjednaka tima, selektor Aleksandar Đorđević na raspolaganju ima kvalitetan igrački kadar, tako da su oni favoriti za plasman u Rio de Žaneiro - dodao je Dragić.

Goran ima ugovor sa Majamijem do 2020. godine, a u novu sezonu ulaze sa većim ambicijama od ovogodišnjih, gdje su u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige izgubili od Toronta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana