Za ubistvo vlasnika Džungla bazeni 36 godina zatvora

G.O.
Za ubistvo vlasnika Džungla bazeni 36 godina zatvora

Doboj – Zoran Stevanović (56) iz Kožuha kod Doboja, Mina Muratović (38) iz Gračanice i Svjetalana Baljević (45) iz Sombora poznatija kako Ceca Cunami, osuđeni su u Okružnom sudu u Doboju na ukupno 36 godina zatvora zbog ubistva vlasika Sportsko-rekreativnog centra i Radio-televizje "Džungla" Dragu Đurića (52).

Prema ovoj presudi Stevanović je dobio 18 godina zatvora, Baljevićeva 11 godina, a Muratovićeva je osuđena na sedam godina zatvora. Njima je i produžen pritvor.

Prema presudi Stevanović je 19. aprila prošle godine došao u kancelarije poslovno-stambenog objekta "Džungla bazeni" i u vlasnika Đurića ispalio nekoliko hitaca iz pištolja. Đurić je tom prilikom zadobio rane grudnog koša i abdomena od kojih je priminu na putu u dobojsku bolnicu.

Njemu su u organizovanju ubistva pomogli Baljevićeva i Muratovićeva, a poslije ubistva planirali su tijelo isjeći na komade i sakriti.

Motiv ubistva su neraščišćeni poslovni odnosi između Đurića i Stavanovića.

Stevanović je kupio od Đurića nekoliko poslovnoh prostora u sklopu kompleksa "Džungla" ali ih nije mogao uknjižiti na svoje ime, zbog često imao sukobe sa Đurićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana