Vlasenica: Baku udarila sjekirom u glavu

G. O.
Vlasenica: Baku udarila sjekirom u glavu

Vlasenica - Mladenka Klisarić (18) i njena prijateljica Slađana Milić (18) priznale su juče u policiji da su sjekirom teško povrijedile Mladenkinu baku i pokušale je opljačkati.

Prema nezvaničnim informacijama, Klisarićeva i Milićeva, koje su učenice Srednjoškolskog centra u Vlasenici, u noći između srijede i četvrtka došle su do kuće gdje živi Mladenkina baka u jednom selu u blizini Vlasenice.

- Kada su ušle u stan, Mladenka je nekoliko puta sjekirom u glavu udarila staricu i tražila da im kaže gdje krije novac. Međutim, povrijeđena starica je počela dozivati pomoć, a njih dvije su se prepale i potom pobjegle bez plijena - rekao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da je poslije prijave policija odmah posumnjala da iza ovog pokušaja razbojništva stoji Mladenka i zatim su je priveli. Tokom kriminalističke obrade one su priznale pomenute krivično djelo.

- Kao glavni organizator ove pljačke označena je upravo Mladenka, koja je znala da starica negdje ima sakriven novac i nagovorila je prijateljicu da krene s njom - pojasnio je naš izvor. Prema njegovim riječima, Klisarićeva je odranije poznata policiji i dovodila se u vezu sa nekoliko krivičnih djela.

- Ona je krajem prošle školske godine ukrala mobilni telefon u školi, zbog čega je uhapšena. Zatim je na času  prirode zapalila sijeno i slikala mobilnim telefonom, a potom slike kačila po društvenim mrežama - istakao je pomenuti izvor. Ona je zbog svega ovog bila isključena iz škole, ali je u međuvremenu vraćena. Nesrećna starica i ranije bila na meti lopova, kada su dvojica mladića upali u kuću i oteli joj oko 15.000 maraka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana