Student iz Modriče preminuo prirodnom smrću

Goran Obradović
Student iz Modriče preminuo prirodnom smrću

Banjaluka - Student Nemanja Jovanović (22) iz Modriče, čije je tijelo u ponedjeljak pronađeno u kući u banjalučkom naselju Lazarevo, preminuo je prirodnom smrću.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je, poslije pronalaska tijela, dežurni tužilac Radenko Janković naredio je da se obavi obdukcija.

- Tom prilikom utvrđeno je da je Jovanović imao proširenje krvnog suda u mozgu koji je pukao u ponedjeljak, od čega je pao u komu i preminuo - rekao je naš izvor.

On je pojasnio da mladić nije morao znati da ima proširenje tog krvnog suda, a da su tragovi krvi pronađeni pored tijela nastali od povraćanja.

Beživotno tijelo Jovanovića u ponedjeljak su pronašli majstori koji su došli da mu vrate trimer za živu ogradu.

Kako nije otvarao vrata, oni su ušli unutra i pronašli njegovo tijelo, te odmah pozvali policiju.

Jovanović je studirao u Banjaluci, a u kući u ulici Mojkovačka 49 u banjalučkom naselju Lazarevo živio je kao podstanar.

Mještani Lazareva su ispričali da vlasnik kuće živi u Njemačkoj i da ju je često iznajmljivao studentima.

- Jovanovića sam poznavala iz viđenja i riječ je o dobrom i pristojnom momku. Posljednji put sam ga vidjela u subotu dok je šišao živicu na ogradi ispred kuće - rekla je jedna od komšinica.

Ona je dodala da se u toj kući često okupljala omladina i da su do kasno u noć glasno puštali muziku, ali da u nedjelju i ponedjeljak nisu čuli ništa neobično.

- Tu se često skupljalo njegovo društvo i prijatelji još jednog momka koji je nekad živio s njim. Puštali su muziku i pili, ali nikada nisu pravili probleme - rekla je pomenuta komšinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana