Стравичан злочин у Зворнику: Ујак и његова невјенчана супруга признали убиство двогодишњег дјечака

Avaz.ba
Стравичан злочин у Зворнику: Ујак и његова невјенчана супруга признали убиство двогодишњег дјечака

Зворник - Полицијски службеници Станице јавне безбједности Зворник, лишили су слободе лица М.С. и Ф.Д. због постојања основа сумње да су починили кривично дјело ''Тешко убиство'' дјетета рођеног 2014. године", речено је у ЦЈБ Бијељина.

Како незванично сазнајемо од добро обавјештених извора блиских породици осумњичени за убиство нису родитељи дјетета, него ујак и његова невјенчана супруга, преноси бнтв.

Убијеног дјечака, његовог млађег брата и оца је мајка напустила и Центар за социјални рад је дјецу додијелио на чување баки, мајчиној мајци, док су оца дјечаци само посјећивали. У ноћи убиства, дјечаци су били код баке у селу Каменица.

"Према иницијалима које је саопштио ЦЈБ Бијељина, мислим да би М.С. могао бити једино ујак дјечака и Ф.Д. његова невјенчана супруга", каже наш извор.

"Отац је јако везан за дјецу, он им не би наудио сигуран сам",  додаје наш извор.

Наиме, нестанак дјечака пријављен је 18. августа у Полицијску станицу Зворник. Том приликом пријављено је да се у ноћи са 16 на 17 августа заједно са осумњиченим лицем Ф.Д. удаљио од куће.

Полиција је у истрази дошла до сазнања да су лица Ф.Д. и М.С. највјероватније убили дјечака.

Они су ухапшени, а у току испитивања су признала злочин над дјечаком старим 20 мјесеци, те су и описали овај гнусни чин. Показали су мјесто злочина и мјесто на којем су закопали тијело несретног дјечака.

"Лица М.С.(1978) и његова невјенчана супруга Ф.Д. (1982) из Зворника, данас ће уз извјештај о постојању основа сумње да су починили кривично дјело 'Тешко убиство' бити предати у надлежност и на даље поступање Окружном тужилаштву у Бијељини", казали су у ЦЈБ Бијељина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана