Сарајлију извукли са дна литице

Н. Т.
Сарајлију извукли са дна литице

Источно Сарајево - Командир Полицијске станице Рудо Бојан Медовић и полицајац Бранко Кулашевић спасли су сигурне смрти М. Ј. из Сарајева који је у мјесту Валине код Рудог пао са литице у корито ријеке Лим.

Медовић и Кулашевић за свој храбри подвиг похваљени су од  начелника ЦЈБ Источно Сарајево Српка Косорића, али и бројних грађана.

Медовић је испричао да је 9. јуна био код куће када је око 22 часа полицији пријављено да се у Валинама дуже вријеме налази паркирано и отворено возило изнад корита Лима. Са полицајцем Кулашевићем отишао је на лице мјеста.

- Када смо стигли, на терену су већ била два позорника и прегледали су возило, али нису никог видјели, јер је био мрак. Срећом, они су чули дозивање у помоћ. Кулашевић и ја ужадима смо се спустили низ литицу и некако у мраку пронашли М. Ј. који је био повријеђен и дјелимично у води - испричао је Медовић додавши да несрећни човјек, срећом, није озбиљније повријеђен.

Додао је да им је М. Ј. испричао да се оклизнуо и пао с литице када је изашао из свог аутомобила.

- Срећан сам и задовољан што смо некоме успјели да спасемо живот. Ко ће, ако нећемо ми полицајци - казао је Бојан Медовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана