Самохрана мајка из Сребренице: Монструм ме данима силовао у Омишу

nezavisne.com
Самохрана мајка из Сребренице: Монструм ме данима силовао у Омишу

Сребреница, Омиш - Самохрана мајка из Сребренице тврди да ју је старији мушкарац са подручја Лопара данима тукао и силовао у Омишу у Хрватској, након чега је успјела да побјегне, а он је ухапшен.

Њена животна драма, како је кроз плач испричала "Независним", уз молбу да јој не откривамо идентитет, почела је након што је са мушкарцем, којег тада није познавала, недавно кренула у Швајцарску гдје је требало да ради.

"Већ пет година повремено радим у Швајцарској. Недавно сам тамо кренула са тим познаником од људи који су ме у Швајцарској ангажовали да радим. Поздравила сам се са сином, мислећи да идем на посао. Али, када смо прешли у Хрватску, тај мушкарац је извадио пиштољ, запријетио ми смрћу и одвезао ме у једну кућу у Омиш гдје су за мене услиједиле четири ноћи и четири дана пакла", наводи ова жена у потресној исповијести.

Несрећна жена, чије је име познато редакцији "Независних", каже да ју је монструм хладнокрвно тукао и силовао, уз константне пријетње.

"Тамо ме власницима те куће представио као своју супругу. Рекао ми је да ће ме убити, а потом ће се вратити и убити и мог сина ако ишта кажем. Сва сам била натечена од батина. По три-четири сата ме силовао, сваки дан. Још сам под траумом. То је монструм", испричала нам је ова жена.

Она сумња да је насилник планирао да је, као бијело робље, на крају преда мушкарцима из Италије с којима се више пута чуо док ју је држао у заточеништву.

"Стално је био у контакту с тим Италијанима, што сам схватила пошто помало разумијем италијански. На крају сам се извукла након што је власница куће тражила документе како би пријавила наш боравак. Та жена је нешто посумњала, запријетила је полицијом, а он је рекао: 'Немој ништа пријављивати'. Вратио је моје документе и побјегао, а потом сам се и ја извукла. Мислим да је он ухапшен у Швајцарској", наводи несрећна жена.

На ову потресну исповијест, како је казала, одлучила се с циљем да полиција силоватеља санкционише најстрожом казном, али и како се њена судбина не би догодила више ниједној жени. Јуче нисмо успјели добити информације из полиције у Омишу због нерадног дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана