Приједорчанин током контроле нагло додао гас и ударио полицајца

Срна
Приједорчанин током контроле нагло додао гас и ударио полицајца

Бањалука - Душан Грабовица (21) из Приједора ухапшен је ноћас у Бањалуци због сумње да је током рутинске контроле ударио полицајца аутомобилом шкода, сазнају “Независне” незванично.

Наиме, током обављања редовних послова у улици Саве Ковачевића у Бањалуци полицијски службеници уочили су и покушали зауставити возило марке шкода, међутим возач је одбио да се заустави, те је након приближавања полицијском службенику нагло додао гас, ударио га возилом, наставио да бјежи, али је недуго затим заустављен у Улици др Младена Стојановића.

“Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, синоћ су око 02.45 часова лишили су слободе Д.Г. из Приједора осумњиченог да је исте вечери око 02.20 часова извршио кривично дјело „Спречавање службеног лица у вршењу службене радње”“, саопштено је из ПУ Бањалука.

У Саопштену додају да је полицијском службенику указана медицинска помоћ у Служби хитне медицинске помоћи Бањалука, а од осумњиченог је одузето возило, и код њега је утврђено присуство алкохола у организму. 

О свему је упознат дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се предузму све потребне мјере и радње на документовању кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана