Крв и дијелови аутобуса на све стране

nezavisne.com
Крв и дијелови аутобуса на све стране

Бањалука - Крв путника, те дијелови аутобуса и шкоде, који су се јуче сударили у мјесту Радињача, на путу Бањалука - Приједор, видљиви су на све стране.

У тој несрећи погинула је путница аутобуса, док је повријеђено најмање седам лица.

Ратко Шукало, мјештанин, прича за “Независне” да је удар био стравичан.

“Лежао сам у кући. Одједном сам чуо јак ударац, а када сам изашао на балкон, угледао сам аутобус у јарку. Страшно”, прича Шукало.

Каже да је тек синоћ, када се смркло, дизалица успјела подићи аутобус, испод којег је било тијело страдале жене.

Из УКЦ РС кажу да им је јуче довезено седам пацијената након те незгоде. У Пријемну хируршку амбуланту довезени су пацијенти М.С.(1952), З.С.(1951), Б.М.(1965), Н.Д.(1963), С.Ј.(1980), Н.П.(1993) и Д.Д.(1994). 

“Пацијент С.Ј.(1980) хоспитализован је у Клиници за анестезију и интензивно лијечење. Задобио је тешке повреде, са водећом повредом главе и грудног коша. Пацијент је прикључен на апарате за механичку вентилацију, а све прогнозе у вези са његовим здравственим стањем су крајње неизвјесне и преурањене”, рекли су за  Независне” из УКЦ РС.

Пацијент Б.М. (1965) хоспитализован је у Клиници за ортопедију и трауматологију.

“Б.М.(1965) примљен је са преломом лијевог кука и исчашењем десног кука. Његово здравствено стање је за сада стабилно, а у току је његово хирурушко збрињавање”, казали су из УКЦ РС.

Пацијенткиња Н.Д. (1963) хоспитализована је у Служби за неурохирургију. Задобила је фрактуру орбите и носне кости. Пацијенткиња је збринута, а њено тренутно здравствено стање је за сада стабилно те остаје на даљем лијечењу и праћењу.

“Пацијенти М.С.(1952), З.С.(1951), Н.П.(1993) и Д.Д. (1994) задобили су лакше повреде,  по пријему су дијагностички обрађени и збринути те упућени на кућно лијечење”, кажу из УКЦ РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана