Конобарица заводила и пљачкала госте

Небојша Томашевић
Конобарица заводила и пљачкала госте

Брчко - Жељка Давидовић (32) из Вуковара оптужена је да је заводила госте кафане "Каскада" у мјесту Горњи Рахић код Брчког и са два саучесника од њих украла више од 15.000 КМ након што би их они омамили таблетама клозапин.

Оптужницу против ње је подигло Тужилаштво Брчко дистрикта које је раније у овом случају оптужило њене саучеснике, власника кафане "Каскада" Зијада Каралића (42) званог Гике и Лидију Димковић (36) из Брчког.

Давидовићеву оптужница терети  да је у два наврата помогла Димковићевој и Каралићу да опљачкају два госта тако што их је заводила док су они у пиће стављали клозапин антипсихотик којим су омамљивали своје жртве. Након што би антипсихотик дјеловао, тројац је  реализовао свој план крађе. Према оптужници први заводнички план крађе Давидовићева је спровела у ноћи између 9. и 10. марта прошле године када је у кафану "Каскада" ушао Н. Н. и наручио алкохолно пиће. Чим су увидјели да он има новаца Каралић и Димковићева су позвали Давидовићеву да га заведе док га они не омаме клозапином. Она је  сјела близу Н. Н. те га почела грлити, а раскопчала му је и панталоне те га додиривала по интимним дијеловима тијела. За то вријеме Димковићева га је послуживала пићем у које је убачен клозапин. Након што је антипсихотик омамио госта, Каралић му је из одјеће украо 1.400 КМ и 3.000 евра што је укупно око 7.300 КМ и документе.

Други случај у коме је Давидовићева учествовала у крађи новца од дрогираних гостију десио се лани у ноћи 22. марта. Тада је Каралић испред кафане сусрео К. Ф. и позвао га на пиће. Када је спазио да његов гост има новаца, он и Димковићева поново су позвали Давидовићеву у заводничку акцију. Она је као и у првом случају сјела до госта и заводила га, док му је поменути двојац ставио клозапин у пиће. Након неког времена тројац је госта убиједио да оду до кафане "Пал мал" гдје су пили алкохол. Када је гост омамљен предложили су му да иду кући, па су њега и Дадвидовићеву смјестили на задње сједиште возила. Она га је ту заводила и скинула му панталоне те понудила секс, а зато вријеме Каралић му је украо око 5.400 америчких долара, односно 8.958 КМ. Након тога су побјегли.

Каралић

Оптужница против Зијада Каралића и Лидије Димковић подигнута је још у новембру лани. Њима је на терет је стављено да су од гостију које су омамили клозапином украли  око  30.000 КМ од гостију.

Каралића осим тога терете да је сам, након употребе клозапина, на исти начин опљачкао два госта од којих је украо близу 12.000 КМ. Против Каралића и Димковићеве већ се води судски процес у Основном суду у Брчком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана