Јањa: Непокретни старац настрадао у пожару

С. А.
Јањa: Непокретни старац настрадао у пожару

Бијељина - Непокретни Мујага Ћоралић (69) из Јање код Бијељине смртно је страдао у пожару који је захватио његову кућу у том семберском насељу.

Трагедија се догодила у понедјељак око 15 часова, а сумња се да је ватру изазвала запаљена цигарета која је испала старини на постељину.

Пожар су полицији пријавили мјештани када су видјели да из куће Ћоралића излази дим.

У Полицијској управи Бијељина, наводећи иницијале, рекли су да су ватрогасци одмах изашли на лице мјеста и локализовали пожар.

- Увиђајем је утврђено да је смртно страдао власник куће. О овом случају обавијештено је Окружно тужилаштво у Бијељини - казали су у полицији.

Према ријечима мјештана старац је живио сам.

- Кажу да је му је испала цигарета и запалила постељину. Он је непокретан, тако да није могао да избјегне смрт. Жалосно - казала је једна од мјештанки, која није жељела да јој објавимо име.

Сличне трагедије дешавале су се и раније. Тако је неколико година раније у пожару смртно страдао Сакиб Бећић (79) из Маоче код Брчког. Бећић је такође био непокретан када је у његовој кући на доњем спрату избио пожар. Кобног јутра са њим су биле кћерке које су му направиле доручак и отишле на спрат куће, а старина је остао у приземљу. У једном моменту зачуо се прасак, након чега је избио пламен. Њему је од ватре изгорјела скоро половина тијела. Леш је пронађен на кревету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана