Iz crkve u Niševićima ukradeno 600 KM

Srna
Iz crkve u Niševićima ukradeno 600 KM

Prijedor - Lice čiji su inicijali R.T. iz Doboja osumnjičeno je da je ukralo oko 600 KM iz pravoslavne crkve u Niševićima kod Prijedora.

Krađa je prijavljena policiji juče popodne, a u toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će Okružnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i počiniocu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

Muškarac čiji su inicijali R.M. iz Prijedora osumnjičen je da je iz porodične kuće u Prvomajskoj ulici u Prijedoru ukrao 1.600 evra i zlatni nakit.

Teška krađa policiji je prijavljena sinoć, a nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj protiv R.M. o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

Iz porodične kuće u Donjoj Bistrici kod Prijedora nepoznati počinilac ukrao je oko 100 evra i zlatni nakit. Slučaj je policiji prijavljen juče u popodnevnim časovima.

Muškarac S.B. iz Prijedora osumnjičen je da je juče prije podne u trgovačkoj radnji u Zanatskoj ulici u Prijedoru pokušao falsifikovanom novčanicom da plati račun, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će tužilaštvu biti dostavljen izvještaj protiv S.B. o počinjenom krivičnom djelu krivotvorenje novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana