Htio da ubije suprugu, pa ranio gazdaricu i ubio se

Goran Obradović
Htio da ubije suprugu, pa ranio gazdaricu i ubio se

Bileća - Siniša Vukoje (42) iz Bileće u subotu uveče teško je ranio vlasnicu restorana "Fortuna" u tom gradu Danicu Dunđerović i onda se ubio.

Vukoje nije imao namjeru da ubije Danicu Dunđerović, zvanu Francuzica, već suprugu Dobrilu koja radi u ovom ugostiteljskom objektu. Danica je Dobrilina tetka.

Kako nezvanično saznajemo, ovom tragičnom događaju prethodili su porodični problemi. Vukoje, za kojeg tvrde da je u posljednje vrijeme imao i psihičkih problema, mislio je da ga žena vara. Njega je supruga napustila prije nekoliko dana.

Prema nezvaničnim informacijama, Dunđerovićeva se postavila između Vukoja i njegove supruge, koji su se svađali,  kako bi smirila raspravu.

Nakon što je sa dva metka nanio prostrelne rane gazdarici restorana u predjelu stomaka, Vukoje je pištolj podigao u pravcu glave i opalio. Ostao je mrtav na licu mjesta.

U trenutku pucnjave u restoranu je bilo par gostiju koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Ekipa Hitne pomoći veoma brzo je stigla do restorana i teško povrijeđenu Dunđerovićevu prevezla u trebinjsku Opštu bolnicu, gdje joj je pružena adekvatna pomoć. Zadobila je teške povrede i nalazi se u kritičnom stanju - kažu očevici ovog događaja.

Policija je, po dolasku, obezbijedila mjesto pucnjave, a uviđaj je obavila glavni okružni tužilac Slobodanka Gaćinović. Ona je naredila da se obavi obdukcija tijela nastradalog Vukoje.

Prema posljednjim informacijama, zdravstveno stanje Danice Dunđerović trenutno je stabilno, ali su neizvjesne dalje prognoze zbog težine povreda.

Načelnik Hirurškog odjeljenja Predrag Simić kaže da je Dunđerovićeva zadobila višestruke povrede jetre, dijela debelog crijeva, da ima podliv i unutrašnje krvarenje, te da je tokom noći između subote i nedjelje operisana.

Komšije i prijatelji Vukoje juče su bili u šoku i nije im bilo jasno šta ga je natjeralo da ovako nešto uradi.

- Živio je u stanu sa dvije djevojčice nakon što ga je napustila supruga. Nikada nije bio problematičan i bio je dobar čovjek. Dugo se bavio ribolovom i osvojio je brojne nagrade - rekao je jedan od poznanika porodice Vukoje.

Autoprevoznik Zoran Madžgalj iz Nikšića ispričao je da je često navraćao u "Fortunu" na kafu i odmor.

- Stalni sam Danin gost i veoma mi je žao što se ovo desilo, jer je ovo jedan miran restoran u kojem se redovno odmaram i jedem. Zaposleni i gazdarica su mnogo gostoprimljivi i veoma nam je žao te žene - rekao Madžgalj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana