Електричара убила струја у трафо-станици

Н. Т.
Електричара убила струја у трафо-станици

Бијељина - Радник фирме "Калелектрик" из Живиница, Јасмин Зулчић (29) из Бијељине, јуче је погинуо од струјног удара док је поправљао трафо-станицу у кругу касарне "Војвода Степа Степановић" у Бијељини.

Из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале, казали су да се несрећа десила око 10.30 часова.

- Полицији је случај пријавио шеф смјене Граничне полиције БиХ у Бијељини. Рекао је да је у кругу касарне у Бијељини, приликом рада на трафо-станици страдао Ј. З. из Бијељине. Страдали је превезен у бијељински Дом здравља, гдје су љекари само констатовали смрт - рекли су у полицији и додали да не могу да откривају више детаља о овом случају.

Истакли су да узрок несреће још није познат и да ће се то знати након што буде окончана истрага.

У предузећу "Калелектрик" потврдили су да је настрадао њихов радник, али нису могли да говоре детаље.

- Сви надлежни су у Бијељини на увиђају, не можемо сада о том несрећном случају да говоримо. Ова трагедија је погодила све нас у фирми - рекли су у предузећу "Калелектрик".

У Министарству одбране БиХ казали су да о овом случају не могу ништа да кажу јер настрадали радник није био њихов припадник.

Сазнајемо да је Зулчићева смрт страшно погодила његове радне колеге. Међу њима је владао мук, а неки нису могли да сакрију сузе. Бројни његови познаници на друштвеној мрежи "Фејсбук" изражавали су жаљење због преране смрти.

 - Јаско, пријатељу мој. Неописив бол, тугу и празнину остављаш за собом. Бог често узима најбоље, а ти си заиста такав. Бићеш нам у срцима заувијек! - написао је један од Зулчићевих пријатеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана