Bombom ubio ljubavnicu

Dijana Dujić
Bombom ubio ljubavnicu

Doboj - Zorica Knežević (47) iz Kladara kod Doboja poginula je u ponedjeljak kada je bombu na nju bacio njen momak Muhamed Hadžikadunić (35), koji je tom prilikom teško povrijeđen.

Sve se dogodilo u ponedjeljak oko 13 časova u Sportsko-rekracionom centru "Džungla" gdje je Kneževićeva držala frizerski salon.

Prema priči koja se mogla čuti poslije tragedije Hadžikadunić je došao i počeo da prijeti, a u tom trenutku sa Zoricom u frizerskom salonu se nalazila jedna žena.

Bježeći od Hadžikadinića, Zorica je istrčala iz svog salona i krenula u poslovni prostor koji se nalazi odmah do njenog.

Muhamed je dotrčao za Zoricom, stigao je u tom drugom lokalu i prislonio je uz sebe, i potom je bombu aktivirao između njih.

Vlasnik poslovnog prostora gdje se to dogodilo Saša Golubović vidjevši da će Muhamed aktivirati bombu istrčao je iz svog lokala, te je uspio i da uhvati i povede ženu koja se nalazila u frizerskom salonu, pa su uspjeli da izbjegnu tragediju. 

Kneževićeva je stradala na licu mjesta dok je Hadžikadunić kolima Hitne pomoći dobojskog Doma zdravlja prevezen u dobojsku bolnicu.

Kako su nam u bolnici rekli ima teške povrede i donjih i gornjih ekstremiteta, prema nezvaničnim informacijama od eksplozije odbijene su mu obje ruke. U vrijeme zaključenja "Glasa Srpskog" bio je na operaciji.

Prema pričama njihovih poznanika Kneževićeva i Hadžikadinić su bili u ljubavnoj vezi duže vrijeme. Ona je bila starija od njega. Prema riječima prijatelja, bio je nasilan te je Kneževićeva pokušala da prekine ljubavnu vezu sa njim. Međutim, on ju je proganjao.

Kako nezvanično saznajemo, Kneževićeva ima kćerku koja se nalazi kod bake u Šamcu.

U sklopu Sportsko-rekreacionog centra "Džungla" gdje se nalazi frizerski salon nastradale bio je veliki broj ljudi u trenutku kada je bomba bačena.

Samo nekoliko metara od mjesta događaja bila je grupa radnika koji su vani radili građevinske radove na jednom od lokala.

Prema riječima jednog od tih radnika Sanela Sadikovića, čuli su detonaciju te su u prvi mah pomislili da se radi o petardi. Onda su pogledali i vidjeli da je riječ o bombi te su ubrzo došli policija i hitna pomoć.

U sklopu centra "Džungla" ubijen je vlasnik Drago Đurić koga je ubio Zoran Stevanović.

Završena prva istražna radnja u slučaju pogibije u Džungli

Dobojski okružni tužilac Mersiha Mahmutović rekla je da je završena prva istražna radnja u slučaju pogibije žene u Poslovno-rekreativnom centru "Džungla" u Doboju, te da će više informacija biti poznato po okončanju istrage.

"Pronađeno je tijelo žene srednje životne dobi, koja je, najvjerovatnije, stradala od eksplozivne naprave", izjavila je Mahmutovićeva, prenijela ne Srna.

Iz dobojske bolnice saopšteno je da je u ovu zdravstvenu ustanovu u ponedjeljak primljen pacijent čiji su inicijali H.M, čije je zdravstveno stanje trenutno stabilno i pod nadzorom je ljekara u Intenzivnoj njezi Službe za anesteziju i reanimaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana