Аркан скочио на главу у празан базен

С. А.
Аркан скочио на главу у празан базен

Бањалука - Ранко Марјановић Аркан (32) из Бањалуке јуче је тешко повријеђен када је скочио на главу у празан базен који се налази у склопу кафића "Интермецо" у бањалучком насељу Лауш.

Овај несвакидашњи случај догодио се око један час иза поноћи када је младић из још непознатих разлога устао од стола гдје је био са друштвом, изашао у двориште и скочио у базен дубине око два метра и зарадио фрактуру лобање.

Како су јуче испричали у овом угоститељском објекту, Марјановић је прије него што ће повући овај непромишљени потез сједио са више дјевојака.

- Били су ту неко вријеме и пили. Он је у једном моменту устао и изашао на терасу гдје се налази и базен, који је био ограђен ланцем и жардињерама. Прескочио је све препреке и бацио се на плочице - испричали су у "Интермецу".

Ни њима није јасно зашто је младић урадио тако нешто и да ли је томе кумовао алкохол или је мислио да у базену има воде, вјероватно само он зна.

Повријеђеном Аркану у помоћ је притрчало његово друштво и радници у кафићу, након чега је ради указивања љекарске помоћи одвезен у Универзитетски клинички центар РС.

У овој здравственој установи рекли су да је Р. М. у болницу примљен у 1.15 часова са фрактуром лобање.

- Пацијент је збринут у Служби за неурохирургију и биће задржан на даљем болничком лијечењу. Све даље процјене његовог здравственог стања су преурањене - казали су у бањалучкој болници.

У Центру јавне безбједности Бањалука нису износили детаље о овом случају, само да је у Косовској улици у једном дворишту тешко повријеђен тридесетдвогодишњак.

Марјановић је одраније познат полицији. Он је 2006. године на основу споразума о признању кривице осуђен на девет година затвора због убиства комшије Стојана Милаковића. Он се наводно у посљедње вријеме бавио пјевањем по бањалучким кафанама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана