У понедјељак почиње кампања за упис на Универзитет у Источном Сарајеву

У понедјељак почиње кампања за упис на Универзитет у Источном Сарајеву 17.02.2017 19:12 | Срна

Бањалука - Промотивна кампања уписа на студијске програме првог циклуса студија Универзитета у Источном Сарајеву почеће у понедјељак, 20. фебруара, презентацијом у Гимназији "Јован Дучић" у Требињу.

Почетку кампање присуствоваће представници Универзитета у Источном Сарајеву и Уније студената Републике Српске, а позив је упућен и представницима града Требиња и Епархије захумско-херцеговачке и приморске.


Изјаве за медије предвиђене су у 11.10 часова, саопштено је из Уније студената.

Кампања под називом "Изабери Српску - Изабери Универзитет у Источном Сарајеву" трајаће 45 дана.

Унија студената Републике Српске, у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву и Студентским парламентом Универзитета, покреће промотивну кампању уписа на студијске програме првог циклуса студија овог Универзитета под називом "Изабери Српску – Изабери Универзитет у Источном Сарајеву".

Кампањом је предвиђено да представници студената и Универзитета обиђу 39 средњих школа у 27 општина и градова у источном дијелу Српске гдје гравитира Универзитет у Источном Сарајеву, као и средње школе у дистрикту Брчко, и презентују могућности студирања на 47 студијских програма ученицима трећих и завршних четвртих разреда четвртог степена.

Осим промоције самог Универзитета и његових људских и материјалних ресурса, циљ кампање јесте да задржи младе у Републици Српској и на овим просторима.


Универзитет у Источном Сарајеву основан је 14. септембра 1992. године Одлуком Народне скупштине Републике Српске. У саставу Универзитета је 15 факултета и двије академије смјештених у 10 градова и општина у источном дијелу Српске.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица