Razvoj i socijalna pravda ideali SP-a

M. Mi.
Razvoj i socijalna pravda ideali SP-a

Banjaluka - Program Socijalističke partije zasnovan je na ekonomskom razvoju, borbi za društvo socijalne pravde, solidarnosti i humanosti i ideji slobode, poručio je u petak predsjednik SP-a Petar Đokić na prezentaciji strategije izborne kampanje ove stranke za predstojeće lokalne izbore.

Đokić je naglasio da je cilj prezentacije da temeljno predstave dinamiku predizbornih aktivnosti i sagledaju sve obaveze koje ih čekaju.

- Program SP-a u predizbornoj kampanji biće zasnovan na našim osnovnim načelima koja su posljednjih godina došla do punog izražaja. To su, prije svega, ekonomski rast i razvoj, borba za društvo socijalne pravde, jednakost u šansama, solidarnost i humanost i ideja slobode. To su principi na kojima počiva program socijalista u Srpskoj, ali i drugim evropskim i vaneevropskim zemljama - rekao je Đokić navodeći da očekuje bolji izborni rezultat u odnosu na lokalne izbore održane prije četiri godine.

Predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka Radenko Komljenović rekao je da ova stranka ima program koji je potreban građanima.

- Nastojaćemo da u saradnji sa kooalicionim partnerima realizujemo naš program koji je i više nego potreban građanima i za razvoj RS. On se, prije svega, odnosi na ubrzan razvoj i zapošljavanje, infrastrukturne projekte i razvoj sela - naveo je Komljenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana