Нове премијере у понуди Опен IPTV-ја

M:tel
Нове премијере у понуди Опен IPTV-ја

Телевизијски канал HBO заказује дружење уз феноменалну драму "Гардеробер", која је на програму у недјељу, 29. маја у 20.00 часова.

Радња филма нам дочарава једну кобну ноћ у малом енглеском регионалном позоришту за вријеме II свјетског рата, када  група путујућих глумаца изводи Шекспировог „Краља Лира". Бомбе падају, сирене завијају, завјесе се дижу за сат времена, а глумца/менаџера Сера (Ентони Хопкинс), који игра Лира, нема ни на видику. Његов гардеробер Норман (Ијан Макелен) мора некако да одржи представу у животу, али да ли ће се Сер појавити на вријеме и ако дође, да ли ће уопште бити у стању да изађе на сцену? „Гардеробер" је откачена, смијешна и дирљива прича о пријатељству и оданости, док се Сер присјећа својих животних достигнућа и покушава да усклади своја турбулентна пријатељства са онима са којима ради, прије посљедњег спуштања завјесе.

Посљедњег дана маја 2016. године, на TV CINEMAX можете погледати амерички филм "Фокус", који је на програму у 20.00 часова. У овој акционој комедији, Вил Смит игра мајстора преваре који се заљубљује у неискусну преваранткињу (Марго Роби), али раскида са њом када почну превише да се зближавају. Три године касније, он је избачен из колосјека када се његова стара љубав појави у Буенос Ајресу, гдје обоје засебно планирају да преваре власника тркачког тима који је милијардер (Родриго Санторо).       

Пет епизода хумористичке серије "Посао", можете пратити на HBO 3 од 2. јуна 2016. године од 22.30 часова, од 5. до 9. епизоде. Ова бразлиска серија прати Карин, Магали и Луну, три привлачне, интелигентне жене које се удружују како би унијеле промјене у изабрано занимање. Имају исту визију – зашто најстарији занат у свијету не може да зарађује од савременог маркетинга и планирања?

Натионал Геограпхиц Цханнел нам од четвртка, 2. јуна 2016. године доноси премијеру серије "X:Генерација која је промијенила свијет" која приказује историјске догађаје који су обликовали генерације између беби-бум и миленијумске, оне који су рођени од 1961. до 1981: Генерацију икс. Током ове специјалне шестодјелне серије, феномен Генерације икс биће вам прикасан у новом свјетлу, усредсредивши се на културне и историјске догађаје који су довели до обликовања ове необичне генерације и истражиће како су њени припадници пркосили очекивањима да ће променити свијет. Свака епизода проучава једно важно достигнуће Генерације икс и његову важност за њихову културу, од премијере филма „Уједи живота", до невјероватног избора првог америчког предсједника из Генерације икс 2008. године и легализације геј бракова. Али ови тренуци чине само половину приче... Четвртком у 20.55 часова, 6 епизода у трајању од 60 минута.

Од 3. јуна, радним данима у 20.00 часова, на ТВ каналу FOX Life можете пратити премијеру друге сезоне хумористичке серије "Неприлагођена породица". У питању су 24 епизоде по 30 минута. Средином деведесетих година, једанаестогодишњи заљубљеник у хип хоп Еди Хуанг и његова породица прилагођавају се новом животу у предграђу Орланда. Нове школе, нови пријатељи, нове комшије... Нове традиције. Али они ипак остају вјерни својим породичним вриједностима и трагању за америчким сном.

За више информација о актуелној Опен понуди и другим Опен IPTV садржајима посјетите страницу open.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана