Млади СНСД-а уручили донацију штићеницима Дома Рада Врањешевић

Глас Српске
Млади СНСД-а уручили донацију штићеницима Дома Рада Врањешевић

Бањалука - Полазници друге генерација "Школе нових лидера СНСД" посјетили су данас Дјечији дом "Рада Врањешевић" и поводом предстојећих празника уручили донацију штићеницима ове установе.

"Према договору са управом Дома одлучили смо да свој дјеци која се налазе у овом Дому поклонима по један пар папуча. Ово је скромна донација и њен циљ је да свима укаже на потребу показивања константне бриге за ову категорију наших суграђана", рекао је полазник Школе нових лидера СНСД Милош Ратковић из Бањалуке.

Полазници Школе нових лидера истичу да су идеју за ову акцију добили на посљедњем одржаном модулу овог програма, да су средства за акцију прикупили међу собом и да се надају да ће својим примјером мотивисати и друге струкутре у оквиру странке, али и цијелог друштва на сличне акције.

Полазници истичу да је ова донација само једна од активности које у наредном периоду планирају да проведу, а које имају за циљ јачање осјећаја солидарности у нашем друштву.

Школа нових лидера СНСД је програм наше странке који окупља 32 члана СНСД млађа од 25 година. Циљ овог програма је да надареним младим члановима наше странке пружи политичка и друштвена знања и вјештине потребне свакоме ко у будућности жели да заузме важно мјесто у друштвеном и политичком животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана