Stvari koje muškarci primjećuju o ženama kada su u krevetu

GS
Stvari koje muškarci primjećuju o ženama kada su u krevetu

Muškarci na ženama primjećuju zanimljive stvari kada je u pitanju intimnost.

Seks je jedna od najintimnijih radnji koje možemo imati s nekom osobom i zbog toga je sasvim prirodno da brinemo o nizu različitih stvari.

Brinemo izgledamo li im dobro, primjećuju li te čudne strije ili misle da nismo dobri u krevetu. Jeste li se ikada zapitali što muškarci primjećuju u krevetu?

Primjećuje li doista te male stvari koje žene zabrinjavaju? Evo koja je istina iza onoga što muškarci zapravo primjećuju u krevetu i trebate li se zabrinuti.

Vaše mane

Da, vidi rolice na trbuhu, da, vidi strije, pa čak i vaše akne. No, ne govori ništa jer ga nije briga za te sitne nesavršenosti. Vi ste mu dovoljno dragi da ima seks s vama i to zapravo sve govori. Vi ste divni u njegovim očima.

Vaša reakcija na njihove mane

Primijetiće ako rukama pređete preko njegovih ožiljaka ili akni. On zna, i do neke je tačke prilično uobičajeno vidjeti tipa kako polako postaje vrlo svjestan toga, a samim time i nesiguran. Stoga, ako možete, zanemarite i njegove mane. Niko od vas dvoje nije savršen.

Koliko vam se sviđaju

Žele znati da su poželjni i žele znati da želite biti s njima. Ako izgledate kao da upravo idete zubaru, primijetiće to i povući se.

Koliko uživate u seksu

Muškarci primjećuju koliko uživate u seksu. Oni i uživaju u tome. Ako ne pravite mnogo buke ili samo radite lica koja izgledaju dosadno, vjerojatno više neće htjeti spavati s vama, prenosi Kliks

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana